Header Reklam
Header Reklam

TROX Duvar Difüzörleri Ürün Grubu Genişledi

22 Nisan 2024
TROX Duvar Difüzörleri Ürün Grubu Genişledi

TROX, asma tavanlı ve asma tavansız odalarda ek avantajlar sağlamak için tasarlanan iki yeni modelin (CHM ve CHS) piyasaya sürülmesiyle duvar difüzörleri portföyünü genişletti.
Hava dağıtım sistemlerinin asma tavanı olmayan mekanlarda etkili bir şekilde çalışması giderek daha fazla önem taşıyor. Bu durumda hava değişimi genellikle koridorlar üzerinden, duvarların içinden gerçekleşir. Bu talepleri göz önünde bulunduran TROX, bu uygulamalarda ek estetik ve akustik avantajlar sunan duvar difüzörleri yelpazesine iki yeni model ekledi.
Çok işlevli CHM, oda tarafından erişilebilen isteğe bağlı bir debi akış sınırlayıcısına sahiptir. Farklı difüzör yüzeyleri ve opsiyonel ek fonksiyonları sayesinde geniş bir uygulama yelpazesinin gereksinimlerini karşılayabilir. Örneğin TROX PURELINE slot difüzör ile monte edildiğinde, duvarda kir birikintileri olmadan özellikle temiz bir hava tahliyesi elde edilebilir.
CHS duvar difüzörü, akustik performansı artırmak için ayarlanabilir hava kontrol kanatlarına sahiptir.
Basit, Görünmez, Etkı̇lı̇: Trox Duvar Dı̇füzörlerı̇ CHM ve CHS
TROX'un yeni CHM ve CHS duvar difüzörleri, göze çarpmayan görünümleri sayesinde odaya mükemmel şekilde entegre edilebilir. Besleme havası, emiş havası veya besleme ve emiş havasının bir kombinasyonu için çeşitli şekillerde kullanılabilir. Duvar difüzörlerinin entegre ses yalıtımı, kanal sistemi veya duvar yoluyla ses iletimini etkili bir şekilde azaltır.
TROX'un CHM ve CHS duvar difüzörleri, teknik yenilemeye ve dolayısıyla koridorlardaki asma tavanların kurulumuna odaklanan yeni binalarda ve tadilatlarda teknik ve görsel olarak çekici çözümler sunar.
Avantajları:

  • Asma tavan olmadan estetik duvar montajı,
  • Çapraz ses iletimini önlemek için entegre ses yalıtımı,
  • Oda içinde temiz hava akışı için ayarlanabilir hava kontrol elemanları,
  • Kolay ve hızlı kurulum - ön rayı sabitlemek için alet gerekmez,
  • Değişken tasarımlar ve renkler mevcuttur,
  • Oda tarafından erişilebilen isteğe bağlı hacim akış sınırlayıcı (CHM tipi için),
  • Besleme havası, emiş havası ve emiş/çekiş havası kombinasyonu mevcuttur.


Slider Altına