Header Reklam
Header Reklam

Hecoclima’dan Yeni Bir Soğutma Grubu Serisi: EcoSeries

23 Aralık 2022 Dergi: Ocak-2023
Hecoclima’dan Yeni Bir Soğutma Grubu Serisi: EcoSeries

EcoSeries, Hecoclima'nın düşük GWP'li HFO soğutucu R1234ze kullanan hava soğutmalı yeni bir soğutma grubu serisidir.

Seri, 200 ila 600kW arasındaki soğutma kapasitelerini kapsar ve 1234ze ile kullanım için özel olarak tasarlanmış en yeni nesil Danfoss DSG scroll kompresörleri içerir.

Yüksek verimlilik ve güvenilirlik, düşük gürültü ve neredeyse hiç titreşim olmadığı söylenen Danfoss kompresörleri, tahliyede bir çek valf ve dahili bir aşırı basınç emniyet valfi ile donatılmıştır. Bir termostat – veya eşdeğer bir sensör – aşırı deşarj sıcaklıklarına karşı koruma sağlar.

Soğutucular, paslanmaz çelik somun ve cıvatalara sahip toz boyalı 4-5 mm çelik çerçeveye sahiptir. Çerçeve, buz çözme işlemi sırasında buz çözmeyi ve su akışını optimize etmek için özel olarak tasarlanmıştır.

Soğutucular, lehimli plakalı ısı eşanjörlerine sahiptir ve EC fanları, gerekirse fan zayıflatma bölmeleri ile birlikte kullanılır.

Esnek bir denetleyici, uygulamaya uygun özel algoritmaların oluşturulmasına olanak tanır. Uzaktan izleme ve müdahale sistemi, hataları izleyebilir ve makine performansını optimize edebilir. Aşırı ortamlarda bile en yüksek performansı sunmasını sağlamak için soğutma grubunun çalışmasını günlüğe kaydeder ve tesis, ortam ve makine değişikliklerini izler.
 



Slider Altına